Gra Ben 10: Cień Omnitrixa

W grze "Ben 10: Cień Omnitrixa" ponownie będziesz musiał walczyć ze złem. Pewnego dnia Ben, Gwen i dziadek Max postanowili odpocząć od niekończących się bitew ze złem. Wybrali się do lasu, gdzie świeże powietrze i piękna przyroda pomogą im się zrelaksować i odpocząć. Ale to nie było to! Niemal znikąd pojawił się Stim Smith i po raz kolejny zburzył spokój Bena i jego drużyny. Przyprowadził ze sobą Żelaznego Rycerza i razem zainfekowali Omnitrix Bena. Teraz może on przywołać tylko trzech kosmitów naraz. To pogarsza sprawę, ale młody bohater poradzi sobie z każdym problemem.

Jak grać w grę Ben 10: Cień Omnitrixa?

Aby znaleźć wrogów i naprawić Omnitrix, będziesz musiał odbyć podróż po całym świecie. Będziesz walczył ze złoczyńcami i ich poplecznikami. Kiedy zginiesz, roboty i inni wrogowie zostawią fioletowe bańki. Zbieraj je, a następnie z ich pomocą możesz poprawić cechy swoich bohaterów. Ben może przekształcić się tylko w trzech kosmitów naraz. Aby zdecydować o swoim wyborze, musisz wrócić do Gwen i dziadka Maxa na omnicopterze. Tam możesz wybrać drużynę, zdobyć bonusy i otworzyć skrzynki z nagrodami. Pomóż Benowi naprawić Omnitrix i skopać uszy wszystkim wrogom. Ciesz się grą i powodzenia!

Oto gra online Ben 10: Cień Omnitrixa, w którą możesz zagrać za darmo już teraz.
Kategoria: Gry Ben 10
4.2175314212053 1 1 1 1 1 (Oceny 3103)
Sterowanie w grze:
  • - ruch
  • - potwierdź / więcej
  • - uderzenie
  • - atak specjalny / powrót
  • - skok
  • - zmiana bohatera
O grze:
  • Początkowo twórca nazwał grę — Ben 10: Omnitrix Shadow.
  • Gra zdobyła uznanie wśród naszych graczy, którzy ocenili ją na 4.2 z 5. Łącznie zagłosowały 3103 osoby.
  • Premiera gry miała miejsce w Październiku 2019, a od razu stała się dostępna na następujących urządzeniach: Przeglądarka internetowa (PC, telefony komórkowe i tablety).

Moje Gry